actualitat

  • 14 | 02 | 2020

    “El relleu del negoci ha estat molt fàcil perquè hem estat acompanyades en tot moment”

    La Mari Carmen López i la Maya Biletz expliquen com ha estat el traspàs del centre estètica Vittal, gràcies al programa Reempresa

    Spas, hotels de prestigi, clíniques estètiques. Després d’un munt d’anys d’experiència en el sector va decidir tirar-se a la piscina. “Feia temps que ho rumiava i vaig pensar que, com a mínim, ho havia d’intentar”, explica. “En realitat, era treballar per a mi i fer tot allò que portava molt de temps fent – com a treballadora – per als altres”, afegeix Maya Biletz a Vittal, el centre d’estètica que regenta des del 2019. Ubicat al carrer Besòs, 21 de Santa Coloma, és un establiment on ofereix tractaments i teràpies de tot tipus enfocades al benestar del cost i la ment.

    El camí no ha estat fàcil, però reconeix que menys costerut del que, en principi, s’havia imaginat. D’això en té molta culpa Grameimpuls i el programa Reempresa, que li va permetre posar en marxa la seva idea de negoci agafant el relleu de l’anterior propietària, Mari Carmen López. “Aquest establiment –diu Mari Carmen –  el vaig obrir amb molta il·lusió, estava enfocat al barri, tenia una clientela molt fidel. A causa d’una especialització, vaig decidir prendre un altre camí professional i vaig haver de deixar-ho”. I continua: “No volia que el negoci, que havia aixecat amb tant d’esforç, s’hagués de tancar”.

    Així és com, després d’apropar-se al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, li van parlar del programa Reempresa, que permet cedir l’activitat empresarial a una altra persona que vol emprendre sense començar de zero. “Vam posar l’anunci i es van interessar unes quantes persones. Al final, vam fer match amb la Maya”, diu amb un somriure. “Va ser molt fàcil, perquè es van ocupar de tot, ens van acompanyar en tot moment”, hi afegeix.

    Assessorament personalitzat

    En el cas de Maya, que agafava el relleu, l’acompanyament també va ser “total”. “A Grameimpuls em van ajudar amb el pla d’empresa i em van guiar amb l’estratègia de màrqueting, sobretot pel que fa a fer difusió del negoci a través de les xarxes socials” explica aquesta reemprenedora, que reconeix que de seguida va veure com a opció més factible la d’agafar un negoci que ja estava funcionant. “Hi ha moltes fases del procés que t’estalvies i això facilita molt la vida quan estàs començant el teu propi negoci”, admet Maya.

    El programa Reempresa, impulsat per la patronal catalana Cecot i la Fundació Autoocupació, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i gestionat a Santa Coloma per Grameimpuls, ofereix de manera gratuïta assessorament per part de tècnics i tècniques especialistes tant a les persones que volen cedir el negoci (cedents), com aquelles que el volen agafar (reemprenedors/es). Està ubicat al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (av. de la Generalitat, 99-101). Per a més informació, us podeu adreçar presencialment a l’adreça esmentada, al correu electrònic reempresa@grameimpuls.cat o bé trucar al telèfon 93 466 52 24.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    32 noves contractacions a través dels plans d’ocupació

    Els contractes tindran una durada d’entre els 4 i els 6 mesos

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista