actualitat

  • 10 | 06 | 2014

    L’acte comptarà amb la presència de l'empresària colomenca Eva Moreno que compartirà amb les assistents la seva experiència.

    La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament, en col·laboració amb Grameimpuls, organitzen des de fa un parell d’anys diverses trobades informals on es convida a alguna autora o personalitat que parla de la dona i el món empresarial.  Aquest proper 18 de juny a les 20.15  tindrà lloc un nou acte de networking al bar del Centre Cívic Riu (cr. Lluis Companys, 9). En aquesta ocasió portarà per títol "TAPERSEX®, un fenomen que neix a Sta. Coloma" i la convidada serà l'empresària colomenca Eva Moreno.

    L'Eva Moreno va néixer a Barcelona l'any 1967. La seva professió és la de sexòloga i especialista en cosmètica i joguines per a adults. Membre de l'Asociación Española de Especialistas en Sexología i de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya, es va llicenciar en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, l'Eva compta en la seva formació amb un Màster en Màrqueting de Barcelona Activa i un altre Màster en Sexologia i Psicoteràpia Integradora per la Universitat de València i l'Institut Espill. Destacar que també és especialista en Intervenció i Teràpia Estratègica.

    Durant alguns anys es va dedicar al món de la comunicació i les Relacions Públiques  fins que l'any 2000 va decidir obrir el seu propi negoci a la ciutat, una botiga eròtica amb concepte innovador que es va convertir en referent precursor de l'actual tendència comercial d'aquest tipus de comerç. Poc després, l'Eva creà TAPERSEX®, nom amb el que va batejar les reunions a domicili que aproximen d'una forma lúdica i didàctica les joguines eròtiques, amb informació terapèutica i suggeriments per enriquir i millorar la vida sexual de les persones assistents. TAPERSEX® neix a Santa Coloma i s’escampa per tot el país.

    Si ets una dona emprenedora colomenca i vols compartir l’experiència com a emprenedora i empresària de l'Eva pots participar en aquesta jornada d'intercanvi. Per només 2,50 € podràs optar a un refrigeri i assistir a aquest acte que, de ben segur, serà molt interessant i enriquidor.

    La inscripció es pot realitzar a través del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, a l'adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101 o bé al telèfon 93 466 52 24.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Últims dies per sol·licitar l’ajut de fins a 15.876 € a l’emprenedoria per a joves

    El termini per fer la tramitació electrònica finalitza el 15 de juliol a les 14 hores

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista