actualitat

  • 15 | 01 | 2019

    Tot a punt perquè aquest dimecres 16 de gener arrenqui el nou curs de tast de vi a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). El curs  està adreçat a persones aficionades i també a professionals de la restauració i té una durada de 20 hores (10 sessions de 2 hores per sessió). El taller s’allargarà fins al 20 de març i està impartit per Joan Lluis Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau.

    El taller de tats de vi té com a objectiu apropar el món del vi i altres begudes a les persones participants. El programa s’estructura en deu sessions que repassen l’origen, el procés d’elaboració, el servei o la conservació del vi, així com les principals Denominacions d’Origen, tant de l’estat espanyol, com de Catalunya. A les darreres classes, es donaran a conèixer altres begudes del món. En totes les sessions, es reservarà una estona per fer tasts.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades