actualitat

  • 18 | 01 | 2018

    Arrenquen a l’ERESC les especialitats de Sommelieria, Direcció en restauració i Serveis de bar i cafeteria

    Els cursos de formació ocupacional s’emmarquen a la convocatòria de 2017/18 de l’Acord Marc

    Els propers dies s’inicien a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) les especialitats de Sommelieria, Direcció en restauració i Serveis de bar i cafeteria. Els cursos de formació ocupacional s’emmarquen a la convocatòria de 2017/18 de l’Acord Marc.

    L’objectiu principal dels cursos és millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur. El curs de Serveis de bar i cafeteria, que és de 650 hores, comença el proper 22 de gener. Una setmana més tard, ho farà el de Sommelieria i el de Direcció en restauració. Totes les formacions permeten assolir el certificat de professionalitat, que acredita a qui la supera que és competent professionalment per desenvolupar una activitat laboral.

    Inserció elevada
    Aquests cursos tenen una alta inserció laboral: en el cas de Sommelieria, per exemple, un 89% de les persones que van participar en la passada edició del curs van trobar feina.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades