L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, ha posat en marxa aquest dilluns 25 de juny la cinquena edició del ‘Casal Cuina’t l’estiu’, que es realitzarà per segon any a l’edifici Canigó del recinte Torribera. Aquesta activitat adreçada a infants i joves d’entre 8 i 15 anys i es fa en horari de 9 a 15 hores.
Una trentena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal ‘Cuina’t l’estiu’ dedicat a la gastronomia i a les activitats de lleure. L’objectiu principal és aconseguir que els i les participants es diverteixin al període de vacances, al mateix temps que coneixen nous amics i amigues, realitzant activitats físiques i es puguin iniciar en el món de la cuina.
Durant la setmana amb els monitors es realitzen manualitats i amb els professors de l’Escola elaboracions culinàries. Els infants i joves s’enduen a casa les manualitats mentre que el resultat de les sessions culinàries, les degusten al moment o bé a l’hora de dinar.
Tallers de cuina i activitats de lleure
A través dels tallers, els i les participants aprenen a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a preparar receptes internacionals. El casal es complementa amb activitats de lleure, com visites a la Vinya d’en Sabater, tallers de música, sortides a la piscina, manualitats, jocs de taula i gimcanes entre d’altres propostes.
Des del 2014 Grameimpuls organitza Cuina’t l’estiu i des de llavors ha tingut un gran èxit. Aquesta edició finalitzarà el proper 20 de juliol.
Per més informació cliqueu aquí