actualitat

  • 14 | 01 | 2014

    Et presentem la nova programació 2014 de l'espai "Passió per la Cuina" per a persones aficionades de l'Escola de Restauració. Aprofita l'oferta per realitzar els dos cursos!

    Cuina d'Hivern I

    Sessions

    • 06/02/2014. Arròs Carnaroli: arròs cremós d'ànec del Delta
    • 13/02/2014. Estofats i guisats d'Europa: el goulash
    • 20/02/2014. Raviolis al vapor: dim sum de pollastre i verdures
    • 27/02/2014. Masses bàsiques dolces: pasta brisa, pastís de llimona i merengue flamejat

    El curs consta de 4 sessions que es realitzaran a la Escola de Restauració Santa Coloma els dijous de 17:30h a 20:30h.

    En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient.

    El preu es de 80 € (150 € si es realitzen els dos cursos de la programació d'hivern).

     

     

    Cuina d'Hivern II

    Sessions

    • 13/03/2014. Postres d'hivern: tatín de poma reineta amb salsa de caramel
    • 20/03/2014. Peix de peça: orada al forn amb un toc mediterrani
    • 27/03/2014. Descobrir la polenta: Polenta amb ricota, seitons i cebes del platillo
    • 03/04/2014. Caça a l'abast de tothom: guatlles amb soja

    El curs consta de 4 sessions que es realitzaran a la Escola de Restauració Santa Coloma els dijous de 17:30h a 20:30h.

    En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient.

    El preu es de 80 € (150 € si es realitzen els dos cursos de la programació d'hivern).

    [Inscripció]

     

    Visita'ns a www.restauraciosantacoloma.cat

     

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades