Grameimpuls ofereix des del 22 de gener al 28 de maig el curs de “Tècniques de cuina I” adreçat a professionals de la restauració.
L’Escola de Restauració de Santa Coloma posa en marxa un curs de cuina que s’imparteix tots els dimecres (de 17:30 a 19:30) que té com a objectiu aprendre tot un seguit de tècniques d’aplicació immediata a l’activitat restauradora amb un especial èmfasi en el control de costos.
El programa ofereix un ventall ampli de matèries com les tapes, els woks, cuina de fusió, amanides amb contrastos, aplicacions del micuit, formatges a la cuina, pastisseria i postres d’elaboració ràpida o cates de vins entre d’altres.
El curs compta amb la presència de professionals de reconegut prestigi com Victor Quintillà, Francesc Armengol, Sergio Rojas i Paco Cordero.
PROGRAMA
A l’acabament de cada sessió es degustaran els plats elaborats com a part de l’aprenentatge.
La formació estarà a càrrec de:
Consulta la programació d'altres cusos a: