actualitat

  • 14 | 01 | 2014

    Grameimpuls ofereix des del 22 de gener al 28 de maig el curs de “Tècniques de cuina I” adreçat a professionals de la restauració.

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma posa en marxa un curs de cuina que s’imparteix tots els dimecres (de 17:30 a 19:30) que té com a objectiu aprendre tot un seguit de tècniques d’aplicació immediata a l’activitat restauradora amb un especial èmfasi en el control de costos.

    El programa ofereix un ventall ampli de matèries com les tapes, els woks, cuina de fusió, amanides amb contrastos, aplicacions del micuit, formatges a la cuina, pastisseria i postres d’elaboració ràpida o cates de vins entre d’altres.

    El curs compta amb la presència de professionals de reconegut prestigi com Victor Quintillà, Francesc Armengol, Sergio Rojas i Paco Cordero.

     

    [FULL D'INSCRIPCIÓ]

    PROGRAMA DEL CURS

    PROGRAMA

    • Postres de restaurant d’elaboració ràpida
    • Pastisseria d’elaboració ràpida
    • Montaditos
    • Amanides amb contrastos
    • Tapes
    • Els woks
    • Terrines i pastissos salats
    • Els bricks
    • Cuina d’aprofitament : els farcits
    • Cuina de fusió 1
    • Cuina de fusió 2
    • Gestió de producte i mise en place
    • Diferents aplicacions del micuit
    • Les espumes : utilització dels sifons
    • Els formatges a la cuina
    • Iniciació a la metodología de la cata de vins
    • Creació de la carta de vins
    • Escandalls de plats

    A l’acabament de cada sessió es degustaran els plats elaborats com a part de l’aprenentatge.

    DOCÈNCIA

    La formació estarà a càrrec de:

    • Víctor Quintillà
    • Francesc Armengol
    • Paco Cordero
    • Sergio Rojas

     

    Consulta la programació d'altres cusos a:

    www.restauraciosantacoloma.cat

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades