actualitat

  • 14 | 10 | 2015

    Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.

    El curs està adreçat als professionals de la restauració i es realitzarà tots els dimarts de 17.30 a 19.30 del 20 d’octubre al 3 de maig, El contingut de les 20 sessions que es realitzaran anirà des l’elaboració de plats amb bolets de temporada, escumosos nadalencs, cremes pel fred passant per la cuina vegetariana fins als postres frescos per l’estiu.

    • 20 d’octubre de 2015: Bolets de temporada. Manipulació, conservació i elaboracions més adients.
    • 27 de d’octubre 2015: El foie. Aprendre a manipular fetge d'ànec fresc. Mi cuit, a la sal, etc..
    • 3 de novembre de 2015: Postres de restaurant. La crema serà l'elaboració que ajudarà a confeccionar diferents postres.
    • 10 de novembre de 2015: Cuinar amb vieires. Elaboracions i presentacions.
    • 17 de novembre de 2015: Costos i escandalls.
    • 24 de novembre de 2015: Escumosos nadalencs.
    • 19 de gener de 2016: Pasta choux. Elaboració clàssica de pastisseria per fer elaboracions dolces i salades:
    • bunyols, eclairs, gougeres, etc..
    • 26 de gener de 2016: Escabetx de peix amb cítrics. Utilització del àcids dels cítrics per fer escabetx i ceviches.
    • 2 de febrer 2016: Texturitzants. Manipulació i aplicació tant a la cuina dolça com la salada
    • 9 de febrer de 2016: Cuina atlàntica. Actualització de les receptes amb pop com a ingredient principal
    • 16 de febrer de 2016: Cremes pel fred. Possibles elaboracions, suggeriments de combinació i presentacions.
    • 23 de febrer 2016:Detectar els al·lèrgens. Identificar les al·lèrgies alimentàries segons la normativa vigent
    • 1 de març de 2016:Detectar els al·lèrgens II. Conèixer la contaminació creuada i adaptar plats de la carta per a clients al·lèrgics.
    • 8 de març 2016:Herbes aromàtiques i espècies. Manipulació, conservació i utilització.
    • 15 de març de 2016: Peixos d'escata: conèixer el peixos d'escata de les nostres aigües:
    • escórpora, gallineta, etc. Coccions i elaboracions
    • 5 d’abril de 2016: Vins de primavera.
    • 12 d’abril 2016: Cuina vegetariana: veguie burgers
    • 19 d’abril de 2016: Conèixer ’altres’ peces de carn.
    • 26 d’abril 2016: Entrants freds: cuinem amb fruites i verdures.
    • 3 de maig de 2016: Postres frescos per l'estiu.

    [full d'inscripció]

    Tot el programa es pot consultar a www.restauraciosantacoloma.cat. Més informació trucant al 93 392 91 05.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades