Aquest mes de novembre s’ha iniciat la segona edició del curs d’especialització de cuina per a professionals de la restauració.
Un equip docent integrat per Sergio Rojas, Enrique Ojanguren, Raúl Acosta, Chenqui Wang, Pere Basart i Paco Cordero ensenyaran diferents tècniques de cuina, sommelieria i reposteria en un intent continu de ser a l’avantguarda de les darreres tendències del sector. Serà a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) fins el proper 20 de maig, tots els dimecres en horari de tarda (17.30 a 19.30)
El curs ofereix un ampli ventall de matèries que aniran des de la cuina xinesa, passant per l’elaboració de postres i melmelades, textures i esferificacions per acabar amb la cocteleria i el ví. El mes de desembre no hi hauran classes fins el proper 21 de gener en que es reprendrà el curs.
El preu és de 150€ per a autònoms (parcialment subvencionat) i 250€ per l’assalariat. Més infomació a www.restauraciosantacoloma.cat o bé trucant al telèfon 93 392 91 05.