actualitat

  • 3 | 10 | 2019

    Dos nous tallers de tast de vins a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC)

    En concret, s’oferirà un curs de nivell inicial i un altre de nivell avançat, adreçats ambdós a persones aficionades i restauradors/es

    L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha programat dos nous tallers de tasts de vi: un de nivell inicial i un altre de nivell avançat. Ambdós estan adreçats a persones aficionades al món vitivinícola o bé a restaurador/es del territori que vulguin ampliar els seus coneixements. Els cursos tindran una durada de 20 hores (10 sessions de 2 hores per sessió) i seran impartits per Joan Lluis Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau.

    El curs d’iniciació tindrà lloc els dijous (del 31 d’octubre al 30 de gener) i el de nivell avançat, els dimecres (del 30 d’octubre al 29 de gener) i es realitzaran de 17.30 a 19.30 hores. El programa s’estructura en deu sessions que repassen l’origen, el procés d’elaboració, el servei o la conservació del vi, així com les principals Denominacions d’Origen, tant de l’estat espanyol, com de Catalunya (en el curs inicial) i el preu del vi, la conservació i la fisiologia i gust (avançat). En totes les sessions, es reservarà una estona per fer tasts. El contingut del temari complert es pot consultar clicant aquí.

    El preu dels tallers és de 180 euros. Les persones interessades en participar-hi hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC (www.restauraciosantacoloma.com) o bé a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a dijous de 8 a 14h i de 15 a 17 i divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades