actualitat

  • 27 | 02 | 2020

    El ‘batch cooking’ protagonitza el proper monogràfic del Passió per la cuina

    El taller és doble i tindrà lloc el 4 i 5 de març de 17.30 a 19.30 hores

    El segon taller del nou curs Passió per la cuina estarà dedicat al batch cooking. Es tracta d’una tècnica que consisteix en cuinar en un dia les bases per poder elaborar el menú de com a mínim 6 àpats de la setmana d’una manera ràpida. La píndola serà doble i tindrà lloc el 4 i 5 de març de 17.30 a 19.30 hores a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC).

    Durant les sessions s’elaboraran sofregits, brous, escalivades i verdures saltejades que serviran de base per a realitzar àpats complerts. L’objectiu d’aquest taller és ensenyar a les persones participants idees i opcions per treure profit de les seves elaboracions. Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de Grameimpuls (www.grameimpuls.cat). El pagament es farà en línia.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades