actualitat

  • 17 | 05 | 2019

    El cònsol del Japó a Barcelona clou el curs de cuina japonesa impartit a l’Escola de Restauració

    Una vintena de restauradors i restauradores han participat en aquest taller de 4 dies de durada

    El cònsol de Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, clourà el curs de cuina japonesa que es realitza des del dilluns a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). El taller ha comptat amb la participació d’una vintena de restauradors i restauradores. Dos professors de l’escola de cuina Tsuji Culinary Institute d’Osaka han impartit les sessions, que han permès les persones assistents conèixer una mica més la cultura gastronòmica del país nipó.

    Durant quatre dies, els i les participants han gaudit de les demostracions dels professors de cuina de l’escola Tsuji. Després de les demostracions, els restauradors i restauradores han replicat els plats i els han pogut tastar. El curs de cuina japonesa està organitzat per Gastrocultura Mediterránea i TSUJI Culinary Institute d’Osaka.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades