Amb un taller dedicat als canelons ha arrencat enguany la programació de Passió per la cuina. Després d’un any aturat per la pandèmia de la covid-19, l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha reprès les sessions, que s’oferiran de forma individual. El preu per sessió és de 20 euros i de 40 € si la sessió és doble.
El primer taller ha estat dedicat als canelons. A més d’aquest, el curs inclou sessions sobre noves tendències culinàries, com ara el bath cooking, tècnica que consisteix a cuinar en un dia les bases per poder elaborar el menú de como a mínim 6 àpats de la setmana d’una manera ràpida. També seran continguts del curs, les sessions pastisseria per a persones celíaques, carmanyoles saludables, pasta fresca, sopes fredes o dumplings i sushi. Podeu consultar la programació sencera en aquest enllaç.
Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC www.grameimpuls.cat/eresc/. El pagament es farà en línia.