actualitat

  • 9 | 10 | 2020

    Els escabetxos centren el següent monogràfic per a professionals de la cuina

    El curs, de dues sessions, tindrà lloc el 21 i el 28 d’octubre de 17.30 a 19.30h

    Els escabetxos centren el següent monogràfic adreçat a professionals de la cuina. El curs està programat per als dies 21 i 28 d’octubre (17.30 a 19.30h) a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). El taller té un cost de 40 euros i permetrà les persones participants aprendre a cuinar diferents elaboracions amb els escabetxos.

    Les persones interessades poden fer la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes cal trucar als telèfons 93 466 15 65 o 93 466 57 84 o enviar un correu a eresc@grameimpuls.cat. També es poden consultar la resta de cursos per a professionals a la pàgina web de l’Escola, www.grameimpuls.cat/eresc/.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades