actualitat

  • 16 | 03 | 2018

    Els formatges centren el darrer monogràfic per a professionals de la cuina

    Tindrà lloc els dimecres 4, 11 i 18 d’abril a l’edifici Canigó de l’Escola de Restauració de Santa Coloma

    Els formatges seran els protagonistes del tercer i últim monogràfic previst aquesta temporada per a professionals de la cuina. El taller, de 3 sessions, es realitzarà els dimecres 4, 11 i 18 d’abril a l’edifici Canigó de l’Escola de Restauració de Santa Coloma en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu del monogràfic és de 50 euros.

    Les inscripcions ja estan obertes. Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o bé a través de la pàgina web de l’ERESC (www.eresc.cat). Per a més informació sobre la programació dels cursos, cliqueu aquí.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades