actualitat

  • 15 | 01 | 2018

    Els fumats centren el proper monogràfic per a professionals de la restauració

    La formació, que té una durada de tres sessions, arrenca el proper 14 de febrer

    Els fumats són els protagonistes del segon monogràfic organitzat per l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) adreçat als professionals de la cuina. La formació, que té una durada de tres sessions, arrenca el proper 14 de febrer.

    El curs té un cost de 50€ i es realitzarà els dimecres de 17.30 a 19.30 hores a la nova seu de l’ERESC, a l’edifici Canigó. Durant tres classes (14, 21 i 28 de febrer) les persones participants podran aprendre a elaborar fumats amb peix i marisc. El monogràfic estarà impartit per experts de l’empresa de gastronomia Benfumat, amb més de tres dècades d’experiència.

    Les persones interessades poden fer la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes cal trucar als telèfons 93 466 15 65 o 93 392 91 05 o enviar un correu a hosteleria@grameimpuls.cat. També es poden consultar la resta de cursos per a professionals a la pàgina web de l’Escola, www.eresc.cat.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades