El cicle ‘Passió per la cuina’ es tanca amb un centenar de participants

Un total de 96 persones han passat enguany per l’espai Passió per la cuina, el cicle de sessions per aficionats/nades als fogons que cada any programa l’Escola de Restauració Santa Coloma. En aquesta edició, s’han realitzat 19 tallers i en total s’han rebut 161 inscripcions (cal dir que una persona pot a haver-se inscrit a més d’un taller). El cicle, que es reprendrà a la tardor, s’ha tancat amb una sessió sobre coques de revetlla. 

Cuina peruana, arrossos i fideuades o cuina vegetariana han estat algunes de les propostes que les persones participants han pogut cuinar al llarg dels tallers.Del total de participants, 62 són dones i 34 homes. Pel que fa a la procedència, un 65,6% són residents a Santa Coloma. Passió per la cuina és una proposta culinària consolidada a la ciutat. Des de fa un parell d’edicions, es programa amb sessions independents, per tal que les persones participants puguin fer els tallers que més els interessin.