Professora i actual directora de l’ERESC.
Docent en les especialitats de cuina des de l’any 2002.
Docent des de l’any 1994 en les especialitats de sala.
Docent en les especialitats de Seguretat i higiene alimentària, Prevenció de riscos, Medi ambient i Igualtat de gènere des de l’any 2009.
Docent en les especialitats de Direcció de restauració i Gestió de comptes des de l’any 2016.
Docent en les especialitats de Sala i Sommelieria des de l’any 2014.
Docent en les especialitats de Sala, Medi ambient i Igualtat de gènere des de l’any 2016.
Docent en les especialitats de Direcció de restauració i Gestió de sala des de l’any 2016.
Docent en les especialitats de Cuina des de l’any 2018.
Docent en les especialitats de Cuina des de l’any 2017.
Docent en les especialitats de Sala i Sommelieria des de l’any 2014.
Docent en les especialitats de Serveis de restaurant, Serveis de cafeteria i Sommelieria.
Docent de Seguretat i higiene alimentària, Formació complementària i Prevenció de riscos laborals des de l'any 2009.
Docent en l'especialitat de Cuina des de l'any 2016
Docent en l'especialitat de Pastisseria.