Grameimpuls ha creat el Consell Assessor de l’Escola de Restauració, un òrgan consultiu, de participació i de debat dels professionals i empreses del sector de la restauració de Santa Coloma de Gramenet.
L'objectiu principal d'aquest Consell serà la col.laboració empresarial amb Grameimpuls en matèria de formació professional i el foment de la cultura gastronòmica. Francesc Armengol, Víctor Quintillà, David Ochoa i Paco Cordero com a membres de reconegut prestigi professional del sector, integren aquest Consell Assessor després del nomenament realitzat pel Consell d’Administració de Grameimpuls. Les seves principals funcions seran:
-
Proposar accions per potenciar les relacions entre el sector de la restauració de la ciutat i l’Escola de Restauració de Grameimpuls.
-
Assessorar sobre la programació anual de formació professional ocupacional.
-
Definir les necessitats de formació dels professionals en actiu per poder elaborar propostes de reciclatge o formació continua.
-
Assessorar en matèria de metodologies docents axí com dels continguts formatius en els seus diferents nivells.
-
Col.laborar en la participació dels alumnes de l’escola en les pràctiques a les empreses del sector, així com en la seva inserció laboral.
-
Assessorament en matèria d’inversió en instal.lacions i mitjans materials.
-
Proposar i contribuir al foment de la cultura gastronòmica.
-
Proposar accions que puguin dinamitzar el sector de la restauració per incorporar-les al Pla d’Actuació de Grameimpuls i al Pla d’Actuació Municipal.
-
Elaborar propostes de col.laboració i coordinació amb el Campus de l’Alimentació de Torribera.
El Consell Assessor de l’Escola de Restauració es reunirà com a mínim 3 cops a l’any amb la finalitat de desenvolupar aquestes funcions.