actualitat

  • 16 | 11 | 2017

    Finalitzen les tasques de conreu de productes de temporada a l’hort de la vinya d’en Sabater

    Carxofes, espinacs, escaroles, faves o pèsols són algunes de les hortalisses i verdures que s’hi han conreat.

    L’hort de la vinya d’en Sabater s’adapta a la tardor. Fa unes setmanes que han finalitzat les tasques de conreu de productes de temporada en aquest espai, envoltat de ceps i a peus de la Serralada de Marina. Carxofes, espinacs, escaroles, faves o pèsols són algunes de les hortalisses i verdures que s’hi han conreat.

    Els i les alumnes del curs d’Horticultura i Floricultura de la Casa d’Oficis del Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls han participat en l’adequació de l’hort. El procés s’ha dividit en dues fases. En una primera, han treballat a l’hivernacle del CFT, realitzant tasques de reproducció de plantes hortícoles. En una segona, a fer els conreus específics a les diferents parcel·les de l’hort.

    L’hort de la vinya d’en Sabater és totalment ecològic i, a més, està vinculat a projectes socials. I és que, una part dels productes que es recullen van a parar al banc dels aliments de Santa Coloma. L’altra, a l’Escola de Restauració.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades