actualitat

  • 19 | 07 | 2019

    La formació operativa de cuina per als/les professionals de la restauració adherits al pla de dinamització arrenca al setembre

    En total, s’han programat 12 cursos que tenen com a objectiu millorar les competències dels restauradors i restauradores

    La formació operativa de cuina per als/les professionals de la restauració adherits al pla de dinamització de l’hostaleria de Santa Coloma arrenca el 4 de setembre. En total, s’han programat 12 cursos de formació que tenen com a objectiu millorar en diverses competències, totes elles relacionades amb la restauració.

    La formació és necessària per optar a l’ajut econòmic de fins a 5.000 euros. En concret, totes les persones participants han de realitzar obligatòriament 12 hores per obtenir la subvenció. En cas de dos participants per establiment, aquesta xifra es redueix a la meitat (6 hores). Els tallers tenen una durada de 3 hores i es realitzarà a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). Per facilitar l’assistència, les sessions s’han programat en horari de matí (10 a 13 hores) i de tarda (17 a 20) i en diferents dies de la setmana.

    Els i les restauradores adherides al pla de dinamització de la restauració poden consultar el catàleg de cursos a través d’aquest enllaç. Les inscripcions les hauran de formalitzar a través del telèfon 93 466 52 24, per e-mail o a través de la pàgina web de Grameimpuls (apartat ‘Formació’).

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades