Curs orientat a persones emprenedores en el sector de la restauració amb negoci en funcionament o en projecte.
Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació amb l'objectiu d'assolir coneixements de les mesures bàsiques per controlar despeses i la seva aplicació pràctica per millorar els aspectes més rellevants de la imatge d'un establiment de restauració.
Els continguts base del taller, que aportaran una anàlisi de la visió estratègica del negoci. Els detallem a continuació:
Sessió 1
Objectius:
Continguts:
Sessió 2
Objectius:
Continguts:
La formació tindrà lloc els dies 18 i 27 d'abril (de 16.45 a 19.45), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.
Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local.