actualitat

  • 12 | 04 | 2018

    L’alumnat del curs Operacions bàsiques de cuina inicia les pràctiques

    En total, són 13 alumnes que podran demostrar els coneixements adquirits a l’aula en una dotzena de negocis de restauració del territori

    Els i les alumnes del curs Operacions bàsiques de cuina han iniciat les pràctiques. En total, són 13 alumnes que podran demostrar els coneixements adquirits a l’aula en una dotzena de negocis de restauració del territori.

    El bar Verat – el bar de tapes del restaurant La Lluerna, amb una estrella Michelin – o la Fundació Aspanide són alguns dels llocs on l’alumnat realitzarà les pràctiques. El mòdul finalitza el proper 26 d’abril i té una durada de 80 hores.

    El curs Operacions bàsiques de cuina s’ha realitzat a l’edifici Canigó de l’Escola de Restauració de Santa Coloma i ha permès les persones participants assolir els coneixements i competències bàsiques en cuina. Un cop finalitzin les pràctiques, obtindran el certificat de professional.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades