actualitat

  • 10 | 01 | 2019

    L’ERESC acollirà dimarts la cloenda de la primera edició del pla de dinamització de la restauració

    L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, lliurarà els diplomes als restauradors i restauradores participants

    L’edifici Canigó de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) acollirà aquest dimarts 15 de gener (17 hores) la cloenda de la primera edició del pla de dinamització del sector de la restauració de la zona centre de la ciutat. L’acte serà presidit per l’alcaldessa Núria Parlon, que lliurarà els diplomes acreditatius als restauradors i restauradores participants. Després del lliurament, hi haurà un petit refrigeri per compartir experiències.

    Un total de 48 establiments han participat enguany en aquesta iniciativa que ha inclòs una diagnosi empresarial i operativa dels negocis, assessorament i formació, així com un paquet d’ajuts econòmics per millorar la seva imatge i la competitivitat. L’objectiu estratègic d’aquest projecte és enfortir la marca Santa Coloma gastronòmica, tot impulsant un sector econòmic clau de la ciutat.

    El programa de dinamització de la restauració, impulsat per l’Ajuntament de Santa Coloma a través de Grameimpuls, ha suposat l’atorgament de més de 54.000 euros adreçats a la renovació de maquinària, mobiliari, digitalització i altres petites inversions per la millorar imatge i competitivitat dels negocis participants. La subvenció mitjana per establiment ha estat de 2.845 euros. El 50% dels ajuts s’han pagat en la moneda local, la Grama. La iniciativa tindrà continuïtat l’any vinent i es farà extensible a la resta de barris de la ciutat. Es calcula que el programa pugui beneficiar 75 negocis.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades