actualitat

  • 26 | 10 | 2017

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), que gestiona Grameimpuls, ha organitzat aquest dimecres al migdia un dinar per donar a conèixer la nova seu a les empreses del sector. La trobada ha servit per fer un reconeixement públic a les empreses que col·laboren amb Grameimpuls, acollint alumnes en pràctiques o afegint-los a les seves plantilles.

    La trobada ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Núria Parlon, el primer tinent d’alcalde i president de Grameimpuls, Esteve Serrano, el regidor de Comerç i Promoció de la Ciutat així com una vintena de representants d’empreses i entitats relacionades amb l’hostaleria i l’empresariat de la ciutat. L’alcaldessa ha agraït el teixit empresarial la seva col·laboració i els ha encoratjat a continuar treballant conjuntament per generar ocupació i crear sinèrgies. El menú que s'ha degustat ha anat a càrrec dels docents de l’Escola de Restauració. 

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades