actualitat

  • 12 | 11 | 2018

    L’ERESC programa tres monogràfics adreçats a professionals de la cuina

    Tapes, postres de restaurant i arrossos són les propostes d’aquestes sessions, que es realitzaran a l’edifici Canigó

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) programa aquest curs tres monogràfics adreçats a professionals de la cuina. Tapes, postres de restaurants i arrossos són les propostes d’aquestes sessions, que es realitzaran l’edifici Canigó. Les sessions s’impartiran els dimecres en el horari de 17:30 a 19:30 durant els mesos de novembre, desembre, febrer i maig.

    Els monogràfics de producte estaran formats per 3 sessions cadascun. La primera, dedicada a les tapes (21 i 28 de novembre i 12 de desembre), serà de coneixement i descobriment del producte. Les altres dues sessions són postres de restaurant i tapes dolces (13, 20 i 27 de febrer) i arrossos (8, 15 i 22 de maig).

    Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o bé a través de la pàgina web de l’ERESC (www.eresc.cat).

     

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades