actualitat

  • 16 | 12 | 2021

    L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha programat un taller de tast de vi, que arrencarà al mes de gener. El curs està adreçat a persones aficionades i també a professionals de la restauració i té una durada de 20 hores (10 sessions de 2 hores per sessió). El taller tindrà lloc tots els dilluns del 17 de gener al 21 de març.

    Aquesta formació té com a objectiu apropar el món del vi i altres begudes a les persones participants. Al llarg de les sessions, els i les participants aprendran a identificar les característiques sensorials de diferents tipus de vins, així com a tastar-los i contrastar-los. Tots els maridatges seran amb vins mediterranis. La filosofia d’aquest curs és la de donar protagonisme als plats, ja que en la majoria de maridatges són elaborats a partir del producte, i després es busca el vi o la beguda més adequada.

    El preu del taller és de 300 euros per a les persones assalariades i 250€ si són autònomes. Les persones interessades en participar-hi hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC (www.grameimpuls.cat/eresc). Les places són limitades.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades