actualitat

  • 15 | 10 | 2018

    L’ERESC programa una nova edició del curs de cuina per a professionals de la restauració

    La formació contínua combina sessions sobre cuina tradicional i d’avantguarda amb la gestió empresarial

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) programa un nou curs de formació contínua adreçat a professionals de la cuina. En total, s’han organitzat una vintena de sessions que permetrà les persones assistents aprofundir en les tècniques tradicionals i aprendre i/o millorar amb la cuina d’avantguarda. El curs comença el 6 de novembre amb un taller dedicat als bolets.

    El productes de temporada també seran els protagonistes d’unes sessions que tenen com a objectiu proporcionar els restauradors i restauradores eines per treure el màxim profit de les seves cuines. El preu del curs de formació contínua és de 150 euros per a persones autònomes i 250 euros pera les persones assalariades, tot i que, en aquest cas, hi ha possibilitat de bonificació.

    El curs es realitzarà a l’edifici Canigó de l’ERESC (c. Prat de la Riba, s/n). Les classes, que finalitzaran el 14 de maig, s’imparteixen al showcooking, una sala que disposa d’una gran pantalla de televisió que enfoca la taula de cuina i que permet seguir les explicacions dels docents amb més detall.

    El calendari de les classes es pot consultar aquí.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades