L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) programa un nou curs de formació contínua adreçat a professionals de la cuina. En total, s’han organitzat una vintena de sessions que permetrà les persones assistents aprofundir en les tècniques tradicionals i aprendre i/o millorar amb la cuina d’avantguarda. El curs comença el 6 de novembre amb un taller dedicat als bolets.
El productes de temporada també seran els protagonistes d’unes sessions que tenen com a objectiu proporcionar els restauradors i restauradores eines per treure el màxim profit de les seves cuines. El preu del curs de formació contínua és de 150 euros per a persones autònomes i 250 euros pera les persones assalariades, tot i que, en aquest cas, hi ha possibilitat de bonificació.
El curs es realitzarà a l’edifici Canigó de l’ERESC (c. Prat de la Riba, s/n). Les classes, que finalitzaran el 14 de maig, s’imparteixen al showcooking, una sala que disposa d’una gran pantalla de televisió que enfoca la taula de cuina i que permet seguir les explicacions dels docents amb més detall.
El calendari de les classes es pot consultar aquí.