L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) programa un nou curs de formació contínua adreçat a professionals de la cuina. En total, s’han organitzat una vintena de sessions que permetran les persones assistents aprofundir en les tècniques tradicionals i aprendre i/o millorar amb la cuina d’avantguarda. El curs comença 22 d’octubre amb un taller dedicat a les cerveses artesanes. A més d’aquestes sessions, s’ha programat 3 monogràfics.
El productes de temporada també seran els protagonistes d’unes sessions que tenen com a objectiu proporcionar els restauradors i restauradores eines per treure el màxim profit de les seves cuines. El preu del curs de formació contínua és de 150 euros per a persones autònomes i 250 euros pera les persones assalariades, tot i que, en aquest cas, hi ha possibilitat de bonificació.
Tapes, escabetxos i pastisseria
La formació adreçada a professionals es completa amb tres monogràfics que estaran dedicats a la pastisseria (6, 13 i 20 de novembre), l’escabetx (11, 18 i 25 de març) i les tapes (6, 13 i 20 de maig). El preu per monogràfic, que constarà de 3 sessions, és de 60 euros.
Les persones interessades poden fer la inscripció a través d’aquest enllaç. Per a més informació, contactar amb l’Escola de Restauració Santa Coloma (c. Prat de la Riba, 171) i/o trucar als telèfons 93 466 57 84 o bé el 93 466 15 65.