actualitat

  • 26 | 02 | 2024

    Les berlines i la cuina vegetal protagonitzen els tallers de març del «Passió per la cuina»

    Les inscripcions estan obertes i es poden fer al nostre web o app

    Les berlines i la cuina vegetal centren els propers tallers del cicle per a persona aficionades ‘Passió per la cuina’. Les sessions tindran lloc a l’Escola de Restauració (ERESC) el 13 i el 21 de març. Les persones interessades poden fer les inscripcions al nostre web o app o bé clicant aquí.

    «Berlines i els seus farcits» és el títol del primer taller del mes de març, programat per als dies 13 i 14. En total, 4 hores en què les persones participants podran aprendre a fer aquests donuts sense forat que normalment van farcits de crema pastissera, melmelada o xocolata. El segon taller, «La cuina vegetal, faves i pèsols», està programat per al 21 de març. Més informació al 93 466 15 65.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades