actualitat

  • 26 | 06 | 2015

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) participa a la quarta edició de la mostra gastronòmica ’Els sabors del món”

    L’Escola de Restauració de Grameimpuls va participar el passat diumenge, 7 de juny a la quarta edició d’’Els sabors del món’, organitzat per l’Associació de Comerciants i Professionals Fondo Comerç, a la plaça del Rellotge del barri del Fondo.

    Als tallers pràctics, vam comptar amb una demostració del sommelier Paco Cordero, propietari del Racó del Vi, integrant del Consell Assessor i professor de l’ERESC. Acompanyat per dos alumnes de l’escola del curs de sommeliers, es va fer una cata d’un vi blanc i altra de negre amb molt d’èxit per part del públic assistent.

    L’estand de l’Escola de Restauració va oferir un aperitiu amb les espècies com a protagonistes i es va informar sobre els Certificats de Professionalitat que es poden assolir, sobre els cursos per a professionals i per a aficionats que s’organitzen, així com del casal d’estiu per a joves que aquest any complirà la seva segona edició.

    La participació en la mostra “Els sabors del món” constitueix un punt d’intercanvi de l’àmplia diversitat culinària de la nostra ciutat, i és també una forma de donar a conèixer a la ciutadania la riquesa gastronòmica com a motor econòmic, i les oportunitats formatives que pel sector es desenvolupen des de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. 

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Vull tancar el meu negoci. Com ho puc fer?

    Reempresa i el PAE són dos recursos que gestiona la nostra Àrea d’Emprenedoria i Empresa que ajuden a posar-hi el punt i final a una activitat

    El PAE de Grameimpuls tramita 60 noves altes l’any 2024

    De gener a desembre, s’han creat 18 societats mercantils

    Quan ho diu la veu de l’experiència

    El programa Mentoring posa en contacte professionals amb experiència empresarial amb persones autònomes que es troben en una fase inicial del seu projecte