actualitat

  • 26 | 06 | 2015

    L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) participa a la quarta edició de la mostra gastronòmica ’Els sabors del món”

    L’Escola de Restauració de Grameimpuls va participar el passat diumenge, 7 de juny a la quarta edició d’’Els sabors del món’, organitzat per l’Associació de Comerciants i Professionals Fondo Comerç, a la plaça del Rellotge del barri del Fondo.

    Als tallers pràctics, vam comptar amb una demostració del sommelier Paco Cordero, propietari del Racó del Vi, integrant del Consell Assessor i professor de l’ERESC. Acompanyat per dos alumnes de l’escola del curs de sommeliers, es va fer una cata d’un vi blanc i altra de negre amb molt d’èxit per part del públic assistent.

    L’estand de l’Escola de Restauració va oferir un aperitiu amb les espècies com a protagonistes i es va informar sobre els Certificats de Professionalitat que es poden assolir, sobre els cursos per a professionals i per a aficionats que s’organitzen, així com del casal d’estiu per a joves que aquest any complirà la seva segona edició.

    La participació en la mostra “Els sabors del món” constitueix un punt d’intercanvi de l’àmplia diversitat culinària de la nostra ciutat, i és també una forma de donar a conèixer a la ciutadania la riquesa gastronòmica com a motor econòmic, i les oportunitats formatives que pel sector es desenvolupen des de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. 

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades