actualitat

  • 7 | 05 | 2019

    L’Escola de Restauració acull un curs de cuina japonesa

    El taller, que tindrà lloc del 13 al 16 de maig, està organitzat per Gastrocultura Mediterránea i TSUJI Culinary Institute d’Osaka

    L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) acollirà del 13 al 16 de maig un curs de cuina japonesa. El taller està organitzat per Gastrocultura Mediterránea i TSUJI Culinary Institute d’Osaka i permetrà els i les alumnes aprendre les principals tècniques i receptes de la gastronomia nipona.

    El curs, que es realitzarà de 8.30 a 16.30 hores, inclou un programa formatiu molt complert. En aquest sentit, les persones participants aprendran a cuinar tempures, fideus Udon, Nigiri sushi, aspic de verdures, espàrrecs Okaki, Kakiage de blat i soja o Teriyaki d’ànec, entre d’altres. El preu del curs és de 850 euros (sense IVA). L’alumnat rebrà un dossier amb receptes, menjar i la degustació dels plats, així com un diploma acreditatiu. Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través del correu electrònic mgm@gastroculturamediterranea.com o del telèfon 93 423 95 80 (de 9 a 13.30 hores).

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades