actualitat

  • 22 | 01 | 2015

    L’ERESC posa en marxa als mesos de febrer i març dues formacions molt atractives a preus assequibles per a professionals i assalariats del sector de la restauració

    Grameimpuls obre la inscripció per al “Curs de destil·lats" que s’impartiran els dimarts 10, 17 i 24 de febrer de 17.30 a 19.30h a l'Escola Restauració Santa Coloma. L’objecte del curs es conèixer els còctels més habituals, elaborats amb rom, gin i vodka, que es preparen al bar-cocteleria així com identificar el procés d’elaboració i aplicar les normes bàsiques en la  preparació i servei. També s’obre la inscripció per a la 2a edició  “Curs de cuina al buit" adreçat a professionals de la restauració. S’impartiran els dimarts 10, 17 i 24 de febrer i el 3 de març de 17.30 a 19.30h a l'Escola Restauració Santa Coloma. La formació serà a càrrec de Francesc Armengol del restaurant Ca N'Armengol. El preu del curs és de 30€ per a professionals autònoms i 50€ per a personal assalariat.

    Per a més informació sobre el programa, terminis de pagament i inscripcions us podeu dirigir al  carrer de Rafael Casanova, 40, de 9.00 a 14.00h i a l’adreça electrònica info@grameimpuls.es (tel. 93 466 15 65) i www.restauraciosantacoloma.cat

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades