actualitat

  • 25 | 10 | 2016

    El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.

    El programa del curs està dividit en dues parts que es duran a terme a través de sessions explicatives i demostratives de dues hores (de 17.30 a 19.30).

    La primera part té com a objectiu descobrir i conèixer nous productes que cada dia són més presents dins del panorama gastronòmic actual, i amb els que es busca proporcionar inquietuds i recursos culinaris als assistents per ajudar a fer la seva cuina més diversa.

    Per descobrir (del 15 de novembre al 7 de febrer)

    • NOUS CEREALS: LA QUINUA
    • NOUS CEREALS: EL BULGUR
    • L'ALL NEGRE
    • SENSE GLUTEN: FARINA DE CIGRÓ
    • SENSE GLUTEN: CIVADA
    • COLORANTS NATURALS: L'AXIOTE I LA CURCUMA
    • LIOFILITZATS I DESHIDRATATS.
    • BROTS I GERMINATS

     

    La segona part està relacionada amb l’ elaboració i la tècnica culinària. A més es vol mostrar alguns productes de proximitat amb els que es pretén conscienciar als assistents de la importància del consum responsable de productes ecològics, sostenibles i de proximitat.

     

    Elaboració, tècnica culinària i gastronomia (del 14 de febrer al 25 d’abril)

     

    • ARROSOS DEL DELTA: CARNAROLI
    • MONGETES DEL GANXET
    • VINS DENOMINACIÓ ALELLA
    • OLI D'OLIVA DE LES GARRIGUES
    • LA MEL DE LA TERRA ALTA
    • POLLASTRE DEL PRAT
    • TRUMFOS DEL PIRINEU
    • CARN DE CONILL
    • CERVESES ARTESANES CATALANES
    • PERES DE PUIGERDÀ

     

    Les inscripcions es poden fer a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40). Més informació trucant al 93 392 91 05 o bé al 93 466 15 65. O a la web de l'Escola Restauració Santa Coloma

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Les soft skills protagonitzen la propera formació empresarial

    El taller tindrà lloc els dies 14, 19 i 21 de novembre en format virtual

    La cinquena edició del programa de foment de la contractació pública començarà l’11 de novembre

    El mòdul serà introductori i forma part d’un itinerari per assessorar a les empreses del territori a presentar-se a licitacions públiques

    El punt Reempresa de Grameimpuls guardonat per 3r any consecutiu

    La Diputació de Barcelona atorga el primer premi a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, com el municipi més actiu al programa.

    Emprenedona III Arrenca la formació

    La tercera edició del programa Emprenedona és ja una realitat. El programa per fomentar la creació i consolidació de negocis liderats per dones del territori ha començat a donar la seves primeres passes i les dones que participen a Emprenedona han començat a realitzar les sessions individualitzades de diagnosi així com a els mòduls formatius del programa.