actualitat

  • 25 | 10 | 2016

    El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.

    El programa del curs està dividit en dues parts que es duran a terme a través de sessions explicatives i demostratives de dues hores (de 17.30 a 19.30).

    La primera part té com a objectiu descobrir i conèixer nous productes que cada dia són més presents dins del panorama gastronòmic actual, i amb els que es busca proporcionar inquietuds i recursos culinaris als assistents per ajudar a fer la seva cuina més diversa.

    Per descobrir (del 15 de novembre al 7 de febrer)

    • NOUS CEREALS: LA QUINUA
    • NOUS CEREALS: EL BULGUR
    • L'ALL NEGRE
    • SENSE GLUTEN: FARINA DE CIGRÓ
    • SENSE GLUTEN: CIVADA
    • COLORANTS NATURALS: L'AXIOTE I LA CURCUMA
    • LIOFILITZATS I DESHIDRATATS.
    • BROTS I GERMINATS

     

    La segona part està relacionada amb l’ elaboració i la tècnica culinària. A més es vol mostrar alguns productes de proximitat amb els que es pretén conscienciar als assistents de la importància del consum responsable de productes ecològics, sostenibles i de proximitat.

     

    Elaboració, tècnica culinària i gastronomia (del 14 de febrer al 25 d’abril)

     

    • ARROSOS DEL DELTA: CARNAROLI
    • MONGETES DEL GANXET
    • VINS DENOMINACIÓ ALELLA
    • OLI D'OLIVA DE LES GARRIGUES
    • LA MEL DE LA TERRA ALTA
    • POLLASTRE DEL PRAT
    • TRUMFOS DEL PIRINEU
    • CARN DE CONILL
    • CERVESES ARTESANES CATALANES
    • PERES DE PUIGERDÀ

     

    Les inscripcions es poden fer a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40). Més informació trucant al 93 392 91 05 o bé al 93 466 15 65. O a la web de l'Escola Restauració Santa Coloma

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Vull tancar el meu negoci. Com ho puc fer?

    Reempresa i el PAE són dos recursos que gestiona la nostra Àrea d’Emprenedoria i Empresa que ajuden a posar-hi el punt i final a una activitat

    El PAE de Grameimpuls tramita 60 noves altes l’any 2024

    De gener a desembre, s’han creat 18 societats mercantils

    Quan ho diu la veu de l’experiència

    El programa Mentoring posa en contacte professionals amb experiència empresarial amb persones autònomes que es troben en una fase inicial del seu projecte