actualitat

  • 25 | 10 | 2016

    El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.

    El programa del curs està dividit en dues parts que es duran a terme a través de sessions explicatives i demostratives de dues hores (de 17.30 a 19.30).

    La primera part té com a objectiu descobrir i conèixer nous productes que cada dia són més presents dins del panorama gastronòmic actual, i amb els que es busca proporcionar inquietuds i recursos culinaris als assistents per ajudar a fer la seva cuina més diversa.

    Per descobrir (del 15 de novembre al 7 de febrer)

    • NOUS CEREALS: LA QUINUA
    • NOUS CEREALS: EL BULGUR
    • L'ALL NEGRE
    • SENSE GLUTEN: FARINA DE CIGRÓ
    • SENSE GLUTEN: CIVADA
    • COLORANTS NATURALS: L'AXIOTE I LA CURCUMA
    • LIOFILITZATS I DESHIDRATATS.
    • BROTS I GERMINATS

     

    La segona part està relacionada amb l’ elaboració i la tècnica culinària. A més es vol mostrar alguns productes de proximitat amb els que es pretén conscienciar als assistents de la importància del consum responsable de productes ecològics, sostenibles i de proximitat.

     

    Elaboració, tècnica culinària i gastronomia (del 14 de febrer al 25 d’abril)

     

    • ARROSOS DEL DELTA: CARNAROLI
    • MONGETES DEL GANXET
    • VINS DENOMINACIÓ ALELLA
    • OLI D'OLIVA DE LES GARRIGUES
    • LA MEL DE LA TERRA ALTA
    • POLLASTRE DEL PRAT
    • TRUMFOS DEL PIRINEU
    • CARN DE CONILL
    • CERVESES ARTESANES CATALANES
    • PERES DE PUIGERDÀ

     

    Les inscripcions es poden fer a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40). Més informació trucant al 93 392 91 05 o bé al 93 466 15 65. O a la web de l'Escola Restauració Santa Coloma

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Etiquetes:
    +