L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha programat l’itinerari de formació de cuina adreçat als/les professionals per al curs 2021-2022. Com ja és habitual, l’equipament municipal, que gestiona Grameimpuls, oferirà sessions de formació contínua, tres cursos monogràfics i un curs de maridatge de vins. Algunes de les sessions s’emmarcaran en els actes de Barcelona, capital de l’alimentació sostenible. Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de l’Escola www.grameimpuls.cat/eresc/.
Per aquesta edició, l’ERESC ha plantejat un curs de formació contínua de 15 sessions destinades a treballar de forma integral conceptes claus en el procés de treball al restaurant, tant en l’àmbit de la sala, com el de la cuina. Les sessions estan orientades a aprofundir en quatre blocs: gestió de l’establiment, productes d’actualitat, tendències a la restauració i tècniques de cuina. El curs arrencarà el 19 d’octubre amb una sessió dedicada a la cuina vegetal. Els tallers s’impartiran els dimarts de 17:30 a 19:30 hores. El preu del curs de formació contínua és de 250 euros per a persones autònomes i 300 euros per a les persones assalariades, tot i que, en aquest cas, hi ha possibilitat de bonificació.
Tapes, còctels i estètica culinària
Pel que fa als cursos monogràfics, se n’han previst 3: Cocteleria al restaurant (10, 17 i 24 de novembre de 2021); Estètica culinària (2, 6 i 23 de febrer de 2022) i Pintxos i tapes (11, 18 i 25 de maig de 2022). Els monogràfics inclouen tres sessions de dues hores de durada (de 17:30 a 19:30 hores) i tenen un preu de 60 euros.
A més dels monogràfics i les sessions de formació contínua s’ha programat un curs de maridatge de vins, que començarà el 17 de gener de 2022. El taller s’impartirà els dilluns de 17:30 a 19:30 hores. El preu del curs és de 250 euros per a persones autònomes i 300 euros per a les persones assalariades (amb possibilitat de bonificació).
Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de l’ERESC. Més informació al 93 466 57 84 o al 669 473 768.