Les amanides, els escabetxos i els carpaccios són algunes de les propostes culinàries programades per a la nova edició de Passió per la cuina de primavera. Les classes arrenquen el proper 12 d’abril i es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC).
El curs, de 8 sessions, permetrà les persones aficionades a la cuina aprendre a elaborar postres com ara el coulant de xocolata o els gelats i sorbets casolans, salses per a pasta o patés vegetals. Les classes es realitzen en horari de tarda, de les 17.30 a 19.30 hores. El preu del curs és de 160 €.
Les persones interessades hauran de realitzar la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar al telèfon 93 392 91 05, enviar un correu electrònic a hosteleria@grameimpuls.cat o visitar les pàgines web www.restauraciosantacoloma.cat o www.eresc.cat.