L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) ha programat un nou taller de tast de vi per al proper any. El curs està adreçat a persones aficionades i també a professionals de la restauració i té una durada de 20 hores (10 sessions de 2 hores per sessió). El taller, que tindrà lloc tots els dimecres del 16 de gener al 20 de març, està impartit per Joan Lluis Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau.
El taller de tats de vi té com a objectiu apropar el món del vi i altres begudes a les persones participants. El programa s’estructura en deu sessions que repassen l’origen, el procés d’elaboració, el servei o la conservació del vi, així com les principals Denominacions d’Origen, tant de l’estat espanyol, com de Catalunya. A les darreres classes, es donaran a conèixer altres begudes del món. En totes les sessions, es reservarà una estona per fer tasts.
El preu del taller és de 180 euros. Les persones interessades en participar-hi hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC (www.restauraciosantacoloma.com) o bé a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a dijous de 8 a 14h i de 15 a 17 i divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades.