Grameimpuls ha iniciat el procés de selecció dels i les joves menors de 30 anys per a la nova convocatòria del “Projectes Singulars ERESC: Cuina’t el teu futur”. L’itinerari formatiu és de 12 mesos i permetrà les persones participants obtenir el Certificat de professionalitat de nivell 1 en l’especialitat d’Operacions bàsiques de cuina.
A més dels continguts formatius del Certificat de professionalitat, el projecte ERESC Cuina’t el teu futur combina actuacions d’orientació, formació i inserció laboral. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.
L’itinerari es realitzarà entre febrer i desembre de 2024 a l’Edifici Primavera de l’Escola de Restauració de Santa Coloma, i beneficiarà a un total de 15 persones. La formació es realitzarà de dilluns a divendres en horari de matí.
Requisits d’accés
Les persones interessades podran fer la inscripció a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a divendres de 08:30 a 14.30; o bé clicant aquí. Per poder accedir, les persones candidates han de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a DONO o millora de col·locació i tenir una clara definició dels interessos vers el sector de l’Hostaleria. Les places són limitades i es farà procés de selecció durant els mesos de gener i febrer de 2024.
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Servicio Público de Empleo Estatal. “Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)”.