actualitat

  • 17 | 12 | 2014

    L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) de Grameimpuls presenta per al primer trimestre  de 2015 un nou curs de cuina per a persones aficionades en una nova edició de ‘Passió per la cuina’.

    Any nou i nova proposta de temporada a l’Escola de Restauració Santa Coloma. El nou curs de cuina per a persones aficionades ja ha obert el període d’inscripcions. A partir del 29 de gener s’iniciarà el curs que constarà de 8 sessions que es realitzaran a l’ERESC (av Primavera s/n)  els dijous en horari de tarda (de 17.30 a 19.30) amb el següent programa:

    • 29 de gener – Peix de temporada: La Rajada
    • 5 de febrer – El pollastre, el conill i la xocolata: sessió de dedicada a la cuina tradicional catalana
    • 12 de febrer – Cuina fusió: Barreja de cultures al plat
    • 19 de febrer – Quaresma Gastronòmica: Elaboració d’un menú complet d’aquest tipus de cuir
    • 5 de març – Fem formatge i codonyat
    • 12 de març – Cuina de Mercat: Les llegums. La tradició posada al dia.
    • 19 de març – Calçots a la taula: Cuina de producte
    • 26 de març – Cuina dolça: Preparem un Saint-Honoré de xocolata blanca i gerds.

    En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient. El preu del curs és de 160€. Més informació trucant al 93 392 91 05.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Etiquetes:
    +