Passió per la cuina es reinventa. El curs adreçat a persones aficionades als fogons canvia de format i, partir d’aquest any, oferirà sessions específiques sobre tècniques culinàries, productes o elaboracions determinades. El nou curs arrencarà el proper 20 de febrer amb una sessió doble (continuarà el 27) dedicada a la cuina vegana i vegetariana. Tots els tallers es realitzaran a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) en horari de tarda (de 17.30 a 19.30). El preu per a les sessions úniques és de 20 euros i 40 euros per a les dobles.
La programació prevista aquest curs també inclou sessions sobre noves tendències culinàries, com ara el batch cooking, tècnica que consisteix en cuina en un dia les bases per poder elaborar el menú d’almenys 6 àpats de la setmana d’una manera ràpida. El taller serà doble i es realitzarà el 4 i 5 de març. La cuina asiàtica (12 i 19 de març), la mona de Pasqual (2 d’abril), croquetes gourmet fàcils (22 i 23 d’abril), pastisseria per a persones celíaques (30 d’abril) i cuina per a nens i nenes (14 de maig) completen la programació d’aquest primer semestre.
Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de Grameimpuls (www.grameimpuls.cat). El pagament es farà on line.