actualitat

  • 20 | 09 | 2018

    Programada una vintena de píndoles formatives en el marc del pla de dinamització del sector de la restauració

    Les sessions, adreçades a propietaris d’hostaleria de la zona centre de Santa Coloma, combinen formació en cuina i sala i en estratègia empresarial

    Compte enrere per l’inici de la formació del programa de dinamització del sector de la restauració. Les sessions, que estan adreçades als propietaris i propietàries de bars, restaurants, cafeteries i granges de la zona centre de la ciutat, combinen tant formació en estratègica comercial i màrqueting, com en cuina i sala.

    El mòdul formatiu s’allargarà un mes i mig, fins a final d’octubre. Les dues primeres setmanes, es realitzarà la formació operativa, relacionada amb l’elaboració culinària i la seguretat alimentària. Tapes fredes, calentes, postres de cuina ràpida o els menús sense foc, completaran les sessions programades. També s’ha previst una sessió sobre cuina moderna i equipaments i una altre sobre costos. Aquests cursos tindran lloc de 17 a 20 hores a l’edifici Canigó de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (carrer Prat de la Riba, 171).

     

    El món digital i el màrqueting

    La formació en estratègia empresarial es realitzarà a partir de l’1 d’octubre. El posicionament, el món digital i les xarxes socials en la promoció de la marca o la comercialització en el sector de la restauració seran alguns dels temes que es tractaran. Els tallers es faran al Centre d’Empreses Can Peixauet (A. de la Generalitat, 99-101) en horari de 16.30 a 19.30 hores.

    El programa de dinamització té com a objectiu ajudar els establiments de restauració i hostaleria a millorar la seva imatge i competitivitat. El projecte s’adreça a establiments de la zona centre (Riu Nord, Riu Sud, Centre, Can Mariner, Cementiri Vell, Riera Alta i Llatí).

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades