L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més, els tallers de cuina “Passió per la cuina”, adreçats a persones aficionades al món dels fogons. Les diferents sessions es faran els dijous i algun dimecres a l’edifici Canigó al recinte de Torribera en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu per sessió és de 20 euros i de 40 € si la sessió és doble.
Cuinar a baixa temperatura, tàrtars clàssics, cuina tailandesa o peruana són algunes de les temàtiques dels 22 tallers (alguns d’ells en sessió doble) que es realitzaran entre els mesos de setembre i juny. La programació completa es podrà consultar en la pàgina web de l’Escola de Restauració.
La cuina de mar i muntanya i la cuina al buit han estat els primers tallers del mes de setembre. La nova prrogramació inclou sessions sobre noves tendències culinàries i cuines del món.
Les persones interessades hauran de fer la inscripció a través de la pàgina web de l’ERESC www.grameimpuls.cat/eresc/. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar al telèfon 93 466 57 84.