actualitat

  • 28 | 11 | 2018

    Grameimpuls inicia, en els propers dies, el procés de selecció dels i les joves menors de 30 anys per al projecte d’inserció ‘Programes Singulars Degustant al Canigó’. L’itinerari formatiu és de 13 mesos i permetrà les persones participants obtenir el Certificat de professionalitat de nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar amb l’objectiu de la inserció professional en restauració.

    L’itinerari es realitzarà entre el desembre de 2018 i desembre de 2019 a la seu de l’ERESC, a l’edifici Canigó del recinte Torribera, i beneficiarà a un total de 40 persones, 30 de les quals es beneficiaran de la mesura de formació i contractació durant un període de 6 mesos. La formació es realitzarà de dilluns a divendres de 9.30 a 17 hores. Els plats que elaborin formaran part del menú de mig dia del que gaudirà el jovent.

    A més dels CP d’Operacions bàsiques de cuina i de restaurant i bar, Degustant el Canigó combina actuacions d’orientació, formació, contractació i inserció laboral. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar l’assoliment dels objectius especificats.

    Inscripcions obertes

    Les persones interessades hauran de fer la inscripció a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a divendres  de 9 a 14.30 i de 15 a 17 hores. Els requisits per a poder accedir-hi són estar inscrits a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació , estar registrats al sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb una clara motivació vers l’hostaleria. Les places són limitades i es farà procés de selecció durant els mesos de novembre i desembre.

    Aquest projecte està finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. La Iniciativa Juvenil és una iniciativa europea d’Ocupació per reduir l’atur juvenil.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Els plats de cullera centren el proper taller del «Passió per la cuina»

    ‘Fem bullir l’olla’ és el títol del monogràfics programat per a l’11 i el 13 de novembre

    Comença una nova edició de ‘Passió per la cuina’

    El taller Cuina fusió, que tindrà lloc el 10 d’octubre (de 17.30 a 20 h), dona el tret de sortida a una nova edició del cicle «Passió per la cuina».

    Les atencions immediates augmenten un 17% durant el primer semestre de l’any

    Des de gener i fins al juny, s’han gestionat més de 5.000 consultes sense cita

    32 noves contractacions a través dels plans d’ocupació

    Els contractes tindran una durada d’entre els 4 i els 6 mesos