actualitat

  • 28 | 11 | 2018

    Grameimpuls inicia, en els propers dies, el procés de selecció dels i les joves menors de 30 anys per al projecte d’inserció ‘Programes Singulars Degustant al Canigó’. L’itinerari formatiu és de 13 mesos i permetrà les persones participants obtenir el Certificat de professionalitat de nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar amb l’objectiu de la inserció professional en restauració.

    L’itinerari es realitzarà entre el desembre de 2018 i desembre de 2019 a la seu de l’ERESC, a l’edifici Canigó del recinte Torribera, i beneficiarà a un total de 40 persones, 30 de les quals es beneficiaran de la mesura de formació i contractació durant un període de 6 mesos. La formació es realitzarà de dilluns a divendres de 9.30 a 17 hores. Els plats que elaborin formaran part del menú de mig dia del que gaudirà el jovent.

    A més dels CP d’Operacions bàsiques de cuina i de restaurant i bar, Degustant el Canigó combina actuacions d’orientació, formació, contractació i inserció laboral. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar l’assoliment dels objectius especificats.

    Inscripcions obertes

    Les persones interessades hauran de fer la inscripció a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a divendres  de 9 a 14.30 i de 15 a 17 hores. Els requisits per a poder accedir-hi són estar inscrits a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació , estar registrats al sistema Nacional de Garantia Juvenil i amb una clara motivació vers l’hostaleria. Les places són limitades i es farà procés de selecció durant els mesos de novembre i desembre.

    Aquest projecte està finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. La Iniciativa Juvenil és una iniciativa europea d’Ocupació per reduir l’atur juvenil.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Comença el procés de selecció per a tres cursos de formació ocupacional de l’ERESC

    Els cursos, que formen part del projecte de l’Acord marc, estan adreçats a persones en situació d’atur i tenen com a objectiu millorar la seva ocupabilitat

    Torna el curs ‘Passió per la cuina’ d’hivern

    Les classes es realitzaran els dilluns o els dijous a la nova seu de l'Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) a l'edifici Canigó

    Santa Coloma tanca el mes de novembre amb 8.426 persones aturades

    En termes anuals, però, la situació és molt més positiva. Un total de 922 persones han sortit de les llistes del SOC, és un 9,86%.
    Etiquetes: atur , Grameimpuls , santa coloma
    +