El passat dijous 11 d'abril Grameimpuls va realitzar una sessió d’emprenedoria al Campus de l'Alimentació de Torribera en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) i diferents iniciatives empresarials del territori.
La sessió que forma part d’un cicle de xerrades d’orientació als estudiants per a la cerca de feina, organitzades des del Servei d’Atenció a l’Estudiant (SAE-UB), tenia com a objectiu mostrar l’emprenedoria com una alternativa professional vàlida pels estudiants de Nutrició Humana i Dietètica i pels de Tecnologia dels Aliments. La jornada va ser presentada pel Dr. Màrius Rubiralta i Carles Combarros, Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació. L'acte va comptar amb la participació de diversos emprenedors/es del territori com la Jessica Hierro i la consultora en seguretat alimentària Méndez & Estivariz, tots dos projectes de Santa Coloma, a més de l'empresa Bacteralia, laboratori de microbiologia de dues emprenedores Anna Malapeira i Anna Morera, antigues alumnes de la Facultat de Biologia de la Univeristat de Barcelona. Podeu ampliar la informació en aquest link. La jornada s’emmarca dins d’un projecte més global de col·laboració i cooperació transversal de l’Ajuntament amb la Universitat.